Werken in tijden van Corona

By | Uncategorized

In deze moeilijke tijden wordt er in de bouw op veel plekken “gewoon” doorgewerkt. In de bouw ontkomen we er niet aan om samen met elkaar zorg te dragen voor het opbouwen van nieuwe kantoren, ziekenhuizen, woningen en nog veel meer. Ook in de bouw zijn er extra regels waarmee we proberen Corona te bestrijden, maar ook ons werk te kunnen blijven doen. We moeten op elkaar blijven letten, zuinig zijn op elkaar, en waar mogelijk ons houden aan de maatregelen om ook de gezinnen en familieleden van onze collega’s te beschermen. We zijn trots op al onze collega’s welke zich ondanks de extra maatregelen dag in dag uit onvermoeid  blijven inzetten voor onze opdrachtgevers.

Samen bouwen we aan de toekomst!

Nieuwe website

By | Aankondigingen, Algemeen nieuws, Inspiratie & Tips

Onze website is vernieuwd, net zoals ons adres. We zijn vanaf heden gevestigd aan:.

Zoek je werk, dan kun je openstaande vacatures vinden. Staat jouw vacature er niet tussen, geen nood, we zijn altijd opzoek naar personeel.
Je kunt ons direct bereiken op 055-5226049, op het e-mailadres info@expressbouw.nl of neem contact op via ons contactformulier.
Je kunt ook je interesse tonen door het inschrijfformulier onderaan deze website in te vullen of een terugbelnotitie achter te laten.

© 2017 Express Bouw B.V.